Skip to main content

Nieuws

Congo brings your content to life. 😍

This section contains some demo pages that show how Congo renders different types of content. You can also see an example taxonomy listing page.

Sidenote: This page is just a standard Congo article listing and Hugo has been configured to generate a samples content type and display article summaries.


Foto’s 2022

·1 min
Ook dit jaar zijn er weer diverse fotografen aanwezig bij de Track Meetings.

Data 2022

·1 min
Het is koud, nat en donker buiten.

Foto’s 2021

·1 min
Atletiek is niet alleen fantastisch om te doen, maar ook prachtig om te zien!

Op naar de laatste!

·2 mins
Hoewel het meteorologisch nog steeds niet ‘echt’ zomer is geweest, komt de laatste Runnersworld Track Meeting van 2021 er al weer aan!

TM 6 augustus

·1 min
Hoewel we uiteraard uitzien naar het moment dat de coronamaatregelen weer versoepeld worden, is het zowel voor atleten als organisatie ook wel eens fijn dat er deze Track Meeting nauwelijks wijzigingen zijn ten opzichte van de vorige editie.

Update 16 juli

·1 min
De droom om op 16 juli weer een normale Track Meeting te organiseren – met behulp van Testen voor toegang – werd exact een week voor de wedstrijd ruw verstoord.

Testen voor Track Meetings

·2 mins
Vanaf eind juni zijn sportwedstrijden weer voor iedereen toegestaan en gaat ook de Track Meeting op vrijdagavond 16 juli door.

Kalendernieuws

·2 mins
Nadat we de eerste Track Meeting moesten annuleren en de tweede in een bijzondere topsportuitvoering (en -uitzondering) door kon gaan, zijn de coronamaatregelen gelukkig verder versoepeld.

Informatie 16 mei 2021

·4 mins
Enkele weken geleden werd bekend dat de Runnersworld Track Meetings samen met een aantal andere wedstrijden onder een uitzonderingsregeling van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport valt.

‘Uitzondering topsport’

·2 mins
Atleten staan te trappelen, de wedstrijdorganisatie wil graag aan de slag, atletiekliefhebbers kunnen nauwelijks nog wachten.

Seizoen 2021?!

·1 min
Als Track Meetings-organisatie doen we regelmatig een voorspelling.

Inschrijving derde Track Meeting geopend

·3 mins
Is het echt nog maar minder dan een maand geleden dat premier Rutte in een persconferentie aankondigde dat tijdens het sporten geen anderhalve meter afstand meer hoeft te worden gehouden en dat sportwedstrijden weer zijn toegestaan?

Een zonnige tweede Track Meeting

·3 mins
Twee weken geleden was er een idee, één week geleden ging de inschrijving open en op zaterdag 18 juli was de tweede Track Meeting een feit.

Inschrijving tweede Track Meeting geopend

·5 mins
Na de overweldigende belangstelling voor de eerste Track Meeting op vrijdagavond 10 juli, hebben we besloten op korte termijn een tweede wedstrijd te organiseren.